پکیج روابط جنسی بهتر ، زندگی پایدارتر

پکیج روابط جنسی بهتر ، زندگی پایدارتر


طرز تهیه ماست

مدیر سایت
۱۹ آذر ۱۳۹۳
450 بازديد
چاپ این مطلب
ارسال به دوستان

طرز تهیه ماست

ظرفی هم که توش ماست میزنید بهتره که سفالی بدون لعاب باشه تا آبهای اضافی شیر رو به خودش جذب کنه اما اگر مثل من چنین ظرفی ندارین باید شیرتون رو اونقدر بجوشونین تا آبهاش تبخیر بشه و حداقل یک چهارم از شیرتون کم بشه . وقتی شیر خوب جوشید و کمی از داغی افتاد توی ظرف مورد نظر منتقل کنید و هر از گاهی با قاشق هم بزنید تا زیر و رو بشه و همه جاش یکدست حرارت کم کنه . هر وقت حرارتش به اندازه ای شد که دستتون نسوزه و بتونید انگشتتون رو توی شیر نگه دارید آماده است که مایه ماست رو به اون اضافه کنید . دمای شیر باید چیزی حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه باشه . ماست و کمی نمک رو با قاشق بزنید تا یکدست بشه و آروم از کناره های ظرف به شیر اضافه کنید و یکی دوتا هم کوچک بزنید . بعد روی در ظرف یک پارچه بذارید و درش رو بذارین و بذارینش توی یک جای گرم و دورش رو حوله یا پتو بپیچید که حسابی گرم بمونه تا عمل تخمیر انجام بشه و اصلا نباید هیچ تکونی بخوره نت هشت ساعت دیگه که کاملا بست بذارین تو یخچال و بعد از سرد شدن میل کنید . اگر دوست دارین ماستتون زیاد شیرین نباشه باید مدت زمانی که بیرون میمونه بیشتر باشه . اگر ماستتون زیاد سفت نشده بود یک پارچه تنظیف سفید رو بعد از اینکه ماست سرد شد بذارین روش و هر چند ساعت بردارید و آبش رو بگیرید و دوباره بذارینش روی ماست . این کار رو اگر سه چهار باز تکرار کنید یه ماست تیکه ای خوشمزه بدست میارین .

اگر دوست دارین ماستتون خامه ای باشه میتونید به مایه ماستتون دو قاشق خامه هم اضافه کنید و خوب هم بزنید
منابع: ircook.blogfa.com  kordestan.irib.ir


هنوز دیدگاهی ثبت نشده است!

نام شما:
ایمیل:
سایت: